Odstránime prvky protekcionizmu? Priamemu zadávaniu zákaziek "vyvoleným" firmám zrejme odzvonilo - Škodáček, Ján
Zákon o verejnom obstarávaní, ktorý nadobúda platnosť 1.januára 1994. Význam zákona pri zvyšovaní efektívnosti vynakladaných verejných prostriedkov. Povinnosť uplatňovania verejnej súťaže pri zabezpečovaní tovarov, služieb a verejných prác. Charakteristika jednotlivých častí zákona.