Pozor na nekalú hospodársku súťaž Vysoká morálka je vizitkou podnikateľa - Madunická, E.
Problematika hospodárskej súťaže. Ochrana proti nekalej súťaži podľa Obchodného zákonníka. Príklady nekalej súťaže - klamlivá reklama, klamlivé označenie tovaru a služieb.