Osloviť tuzemsko či zahraničie? Dynamické zmeny sa nevyhli ani oblasti poradenstva - Bury, F.
Kvantitatívny a kvalitatívny rast organizačného a ekonomického poradenstva na Slovensku. Spolupráca domácich poradcov s konzultantmi zo zahraničia. Ceny za konzultačné služby. Vznik Slovenskej asociácie pre poradenstvo v riadení (SAPR).