Kľúčom je privatizácia - Šichta, M.
Rozhovor s prezidentom Združenia podnikateľov Slovenska. Združenie podnikateľov nemá politické ambície. Potreba nezabúdať na dražby. Dane prijateľnejšie ako úroky. Netreba sa báť bankrotov. Ako sa "strácajú" peniaze.