Problémy rastu menovej a rozpočtovej rovnováhy - Laščiak, Adam
Kľúčové súčasti transformačného procesu v modelovaných výsledkoch. Tri smery efektívneho rozvoja každého hospodárstva. Celkový multiplikátor v hospodárstve Slovenska. Podstatný zdroj pre rast ekonomiky SR. Odporúčania na riešenie problémov ekonomickej rovnováhy základných makroekonomických agregátov.