Máme úrad priemyselného vlastníctva: Čo to znamená? - Švidroň, Ján
Ochrana práv a záujmov ľudí. Ochrana obchodného tajomstva a duševného majetku. Kľúčový význam nielen v období transformácie. Parížska únia na ochranu priemyselného vlastníctva. Výzva pre domácich podnikateľov i zahraničných investorov. Príklad Číny a naša situácia.