Aby nám lacná energia neunikala dolu vodou Slovenská ekonomika musí počítať so skutočnosťou, že spotreba energie sa bude neustále zvyšovať - Goldbergerová, A.
Slovenské zdroje pre výrobu elektrickej energie. Hydroenergetický potenciál Slovenska. Prognózy využívania hydroenergetického potenciálu u nás. Výstavba vodného diela Žilina. Aktualizácia materiálu "Energetická koncepcia pre SR do roku 2005.