Slovo majú komodity Dokážu naši podnikatelia predať svoje produkty so ziskom? - Krejčí, Igor
Rozhovor s generálnym riaditeľom Bratislavskej medzinárodnej komoditnej burzy (BMKB) o jej vzniku a poslaní. Obchodovanie na BMKB s komoditami. Opčné obchody. Rozvojová stratégia BMKB na podporu oživenia rastu našej ekonomiky.