Diferenciácia medzi súkromnými firmami a štátnymi podnikmi sa bude zväčšovať Výsledky konjunkturálneho prieskumu v priemyselných podnikoch v 3. štvrťroku 1993 a prognóza na 4. štvrťrok 1993 - Bednárik, J.
Výsledky prieskumu uskutočneného ŠÚ SR v 162 podnikoch. Recesia, útlm a platobná neschopnosť. Najmenej aktívne štátne podniky, stratové aj účastinné spoločnosti. Nízke využívanie výrobných kapacít. Prognóza objemu výroby tovaru v priemysle SR na 4. štvrťrok 1993.