Ako zdaňovať príjmy. 19 Mínusová daň - Piršelová, Dagmar
Odpoveď na otázku, ako možno u tých, čo pracujú na dohodu o vykonaní práce a majú nízke príjmy, uplatniť odpočítateľnú položku 1700 Sk a dopravné.