Podmienky získania úveru z prostriedkov PHARE
Informácia pre podnikateľov o tom, aké podmienky treba splniť na získanie pôžičky, príp. záruk za poskytnutý úver z prostriedkov fondu PHARE v Slovenskej záručnej banke a Slovenskej sporiteľni.