Priemyselné vlastníctvo v podnikateľskej praxi Ochranná značka a čo všetko s tým súvisí - Šujanová, M.
Seminár s programom transferu švajčiarskeho know-how v odbore intelektuálneho vlastníctva pre podnikateľov. Chránené právo k nehmotnému majetku. Rozdiel medzi právom súkromného vlastníctva a právom k nehmotnému majetku. Patentové právo, vzorové právo, známkové právo a ochranné známky.