Dohody obmedzujúce súťaž Pripravuje sa nový zákon o ochrane hospodárskej súťaže - Madunická, E.
Príprava nového zákona o ochrane hospodárskej súťaže. Návrh nového znenia zákona. Rozdiely medzi pôvodným znením, ktoré zahrnuje oblasť kartelových dohôd a novými formuláciami zákona.