Izrael: Obchod s arabským a moslimským svetom prekvital napriek polstoročiu nenávisti - Kocianová, B.
Populácia Izraela. Vývoz a bezpečnosť. Tajný obchod krajín arabského a muslimského sveta s Izraelom. Veda a výskum. Spolupráca s USA a Japonskom. Definovanie mieru.