Návrh Záverečnej dohody uruguajského kola Všeobecnej dohody o clách a obchode
Zhrnutie všetkých častí Záverečnej dohody určené pre médiá (nemajú právny status). Prístup na trhy. Kontrola tovaru pred dodávkou. Antidumping. Dotácie a odvetné opatrenia. Technické bariéry obchodu. Udeľovanie importných licencií. Clá. Ochranárske opatrenia. Investičné opatrenia súvisiace s obchodom. Obchod a práva v oblasti intelektuálneho vlastníctva. Riešenie sporov. Organizácia vzájomného obchodu.