Charakteristika súčasného bytového fondu na Slovensku a možnosti riešenia problémov bývania. 1 Nezávideniahodné bohatstvo - Pilková, J.
Pokles výdavkov štátneho rozpočtu na bývanie v r. 1991 a 1992. Transformácia a trh bytov. Úloha štátu v bytovej politike. Legislatíva po r. 1989. Charakteristika bytového fondu SR.