Prvý polrok obchodovania s cennými papiermi. 1 Analýza vývoja obratu na kapitálovom trhu SR v 2. a 3. štvrťroku - Páleník, Viliam
Analýza údajov z formujúceho sa kapitálového trhu a naznačenie krokov potrebných na jeho oživenie. Pre krátke časové rady, interpretovateľnosť a overiteľnosť uvedené výsledky lineárnej regresie. Obchodovanie s dlhopismi a účastinami na BCPB.