Oravská televízna fabrika, a.s. Nižná. Trend index Akcie: čierne na bielom - Ťapušková, Tatiana
Vývoj cien akcií OTF, a.s. Nižná, na slovenskom kapitálovom trhu v období jún-december 1993. Hospodárske výsledky spoločnosti.