November na slovenskom kapitálovom trhu - Legéň, A.
Obchody uzavreté na BOB, porovnanie s BCPB. Prehľad o uzavretých kontraktoch. 50 najviac obchodovaných spoločnosti v 6. kole periodických aukcií v RM-Systéme Slovakia.