Štíhle organizačné štruktúry alebo ako západná Európa doháňa Japonsko - Demko, P.
Uplatňovanie japonského spôsobu výroby Lean Production a Kaizen v západných firmách. Vznik štíhlych organizačných foriem s delegovaním zodpovednosti. Pojem štíhla filozofia. Hlavné činitele moderného východného manažmentu. Motivácia pracovníkov, organizácia zlepšovateľstva. Zmeny na úseku akosti.