Pohľad na slovenské burzy Opčné a termínové obchody sa rozbiehajú - Palko, F.
Fungovanie burzových obchodov na Slovensku. Obchodovanie na Burze cenných papierov v Bratislave (BCPB). Elektronický typ burzy. RM-Systém Slovakia ako organizátor mimoburzového trhu cenných papierov. Bratislavská opčná burzy (BOB), spôsob obchodovania na burze.