Otrasy chémie v procese transformácie Rozpad trhov, ochranárske opatrenia a nesolventnosť odberateľov spôsobujú vážne problémy - Szabo, A.
Situácia v chemickom a farmaceutickom priemysle na Slovensku v období transformácie od r.1990. Dôsledky rozpadu bývalej RVHP pre š.p. Istrochem a Slovnaft. Bariéry oživenia priemyslu. Zabezpečovanie rozhodujúceho podielu exportu chemickej produkcie a.s. Petrimex. Poskytovanie a zabezpečovanie služieb Petrimexu.