Biznis nepozná hranice Nemáme sa za čo hanbiť, len musíme povedať čo chceme - Mihok, I.
Rozhovor s predsedom SOPK o misii slovenských podnikateľských subjektov do Singapuru, Hongkongu a Japonska. Prínos akcie pre Slovensko a možnosti spolupráce s týmito ázijskými krajinami.