Rozhodnutie, ktoré nemôže riadiť náhoda Pri výbere formy podnikateľského subjektu treba osloviť odborníkov - Kerekeš, Juraj
Komplexný analytický proces, zhodnotenie cyklu životnosti subjektu a rozhodovanie o právnej forme subjektu. Faktory určujúce právnu formu subjektu. Rôzne kombinácie založenia nového subjektu.