Máte záujem o licenčnú zmluvu? Priemyselné vlastníctvo v podnikateľskej praxi - Šujanová, M.
Špeciálne zákony č.527/1990 Zb. a č.90/93 Z.z., ktoré vymedzujú využívanie práva k nehmotnému majetku. Licenčná zmluva ako forma využitia práv. Uzatváranie licenčných zmlúv, špecifikovanie podnikateľského zámeru. Povinnosti poskytovateľa a nadobúdateľa licencie. Medzinárodné dimenzie práv k duševnému vlastníctvu. Ochrana priemyselných práv. Parížsky dohovor na ochranu priemyselného vlastníctva. Európsky patentový úrad v Mníchove.