Cudzie reči pomocou počítača Nestrácajte čas listovaním v slovníkoch
Výučba cudzích jazykov pomocou počítačových programov. Programy PC Translator, PC Dictionary, PC Correspondent, PC Konverzácia - komplexná ponuka programov firmy TEOS Trenčín. Popis jednotlivých produktov.