Clearing - peniaze bez cvengotu Keď si banky neplatia, ale len zapisujú - Luptáková, O.
Mechanizmus hradenia vzájomných pohľadávok. Realizácia medzirepublikových platieb medzi SR a ČR. Clearingový platobný styk. Špecifiká clearingového styku. Zúčtovacia jednotka ECU. Výhody a nevýhody clearingu. Postupnosť krokov pri clearingových platbách.