Budú sprivatizované majetky prinášať úrodu? Farmárski manažéri - nová profesia na poliach - Pitoňáková, K.
Postup privatizácie v poľnohospodárstve na Slovensku. Výchova farmárskych manažérov v USA. Privatizácia štátnych majetkov - spolupráca s vysokými školami. Spájanie vedeckého potenciálu s potrebami poľnohospodárskej práce.