Vietnam - ďalší ázijský tiger? Vystrieda prosperujúce trhové hospodárstvo neblahé dedičstvo centrálneho plánovania?
Hospodárska situácia Vietnamu podľa prognózy Svetovej banky. Hospodársky vývoj vo Vietname. Predpokladaný hospodársky rast, vývoj hrubého národného produktu. Zahraničný obchod.