S platobnou kartou vo vrecku Vo svete biznisu ide o prestížnu záležitosť - Krištofičová, Dagmar
Používanie platobných kariet vo svete. Svetový trh s platobnými kartami. Najrozšírenejšie platobné karty VISA, Eurocard/MasterCard. Firemné karty pre služobné cesty VISA Business Card. Vydávanie platobných kariet na Slovensku a v ČR. Rozširovanie služieb Všeobecnej úverovej banky a Slovenskej štátnej sporiteľne vydávaním platobných kariet. Výhody a nevýhody držiteľa karty.