Perspektivní trhy v islámských zemích Blízkého východu - Levora, J.
Perspektívne trhy islamských krajín Blízkeho východu. Základom bohatstva týchto krajín je ťažba ropy a čiastočne i plynu, ich spracovanie a vývoz. Plyn nie je zatiaľ v regióne dostatočne využívaný. Perspektíva vybudovania plynovodu. Irak, Irán, Saudská Arábia, Kuvajt - charakteristika trhov týchto krajín.