Hospodářský vývoj Tchaj-wanu a jeho hospodářské vztahy s kontinentální Čínou - Cung-Sien, J.
Hlavné dôvody zahájenia hospodárskej reformy v kontinentálnej Číne. Vplyv hospodárskych úspechov Tchaj-wanu na politiku Číny. Prelomenie blokády medzi oboma krajinami. Posledný vývoj v hospodárskych vzťahoch medzi Tchaj-wanom a kontinentálnou Čínou. Vyhliadky hospodárskych stykov medzi oboma krajinami.