Evropské integrační trendy Fakta, data, dokumenty
Základné ekonomické ukazovatele vybraných krajín Európskych spoločenstiev v r. 1993. Zahraničný obchod Českej republiky, január - september 1993. Štruktúra zahraničného obchodu Českej republiky. Chronológia.