Monitoring životního prostředí - Procházková, D.
Súčasný stav monitoringu životného prostredia. Súbor veličín, ktoré charakterizujú systém životného prostredia. Zhodnotenie situácie v Českej republike. Špecifikácia dátovej základne pre životné prostredie v Českej republike. Predstava systému monitoringu. Metóda zostavenia koncepcie monitoringu životného prostredia. Charakteristika monitoringu životného prostredia v ČR.