Možnost jak i naše řízení dostat na špičkovou mezinárodní úroveň - Šubrtová, Květa
Úspech jednotlivých firiem a národného hospodárstva - kapitál, technológia a úroveň riadenia. Najdôležitejší prvok je kvalita manažmentu. CMC - Československé manažérske centrum - rôzne vzdelávacie programy z oblasti manažmentu. Najdôležitejší program CMC - Master of Business Administration (MBA) - predstavuje celosvetový štandard univerzitného manažérskeho vzdelania vyššieho stupňa. Charakteristika CMC a možnosti, ktoré poskytuje záujemcom.