Na začiatku bolo Chicago Nie je opcia ako opcia - Palko, F.
Obchodovanie s opciami. OTC opcie (over-the-counter tzv. obchodovanie cez pult) a štandardizované opcie. Americké a európske opcie. Členenie opcií z hľadiska identity. Realizačná cena opcie na akcie. Kurzy akcií vybraných akciových spoločností - burzový index. Opcie na devízy. Anglicko-slovenský terminologický slovníček.