Matematika trochu inak Deriváty - nástroje s najväčšou dynamikou na finančných trhoch - Briška, L.
Strategické postavenie derivátov ako finančných nástrojov na finančných trhoch. Obchodovanie na trhu s derivátmi. Objem obchodov na najväčších termínových a opčných burzách.