Na začiatok telefónne automaty Celý svet sa zaujíma o juhoafrické trhy - Olejár, J.
Hospodárska situácia a hospodársky vývoj v Juhoafrickej republike. Možnosti obchodu pre Slovensko v JAR. Hrubý domáci produkt JAR. Podiel priemyslu na tvorbe HDP.