Realizácia konkurzu Vysvetlenie najdôležitejších pojmov - Alexy, Július, 1926-2024
Stručný výklad najdôležitejších pojmov, ktoré sa viažu na zákon o konkurze a vyrovnaní a jeho novely (hypotéka, úpadok, zistenie majetkovej podstaty, úpadca, dohodovacie konanie, pohľadávky, prieskumné pojednávanie atď.).