Pomohou záruky přílivu kapitálu do zemědělství? - Bečvářová, Věra
Vývoj poľnohospodárstva charakterizujú globálne údaje. Zasahovanie štátu do podnikateľskej sféry. Bankové úvery v poľnohospodárstve. Podporný a garančný roľnícky a lesnícky fond. Štátna podpora úverových programov v USA. Podpora farmárov v USA.