Kapitoly z finančného manažmentu - Vlachynský, Karol
Rozbor ekonomických kategórií: rentabilita, časová hodnota peňazí, úrok a úroková miera, neistota a riziko, s ktorými pracuje finančný manažment. Vzorce, štatistické metódy a príklady ich vyjadrenia a výpočtu, kvantifikácie.