Ceny a cenové relácie vo výrobnej vertikále potravín a spotrebiteľské ceny - Ševčíková, Mária
Vývoj cien vstupov do poľnohospodárstva vo vzťahu k cenám poľnohospodárskych výrobkov. Vývoj cien poľnohospodárskych výrobkov vo vzťahu k cenám výrobkov potravinárskych výrobcov. Vývoj relácií cien poľnohospodárskych a potravinárskych výrobkov k spotrebiteľským cenám potravín.