Just-In-Time prináša výrobnú i marketingovú flexibilitu - Nguyen Quyet Thang
Stručná charakteristika výrobného systému JIT, ktorý sa dnes uplatňuje vo vnútrofiremných a medzifiremných vzťahoch. Výmenné vzťahy JIT vyžadujú integráciu inžinierskych, nákupných, výrobných, manažérskych, materiálových a marketingových systémov dodávateľa a odberateľa pre zefektívnenie tovarovo-materiálového toku. Ako skrátiť priebežný čas. Zásobovacia politika. Jedinečnosť japonského JIT.