Ručenie audítorov v USA - Lück, W.
Rastúci počet súdnych procesov proti audítorom USA a ich vplyv na audítorské štandardy a audítorskú prax, výška požiadaviek na náhradu škody (údaje). Reakcia profesie na situáciu v ručení. Vplyv rastúceho počtu súdnych procesov na poistenie audítorských spoločností. Príčiny kritickej situácie a jej dôsledky (nevyhnutná reforma právnych predpisov).