Privatizace - další krok v transformaci zemědělského podnikatelského prostoru - Procházka, S.
Poľnohospodársky podnikateľský priestor. Trhové prostredie. Privatizácia družstva. Postavenie vlastníkov. Hlavné ciele privatizácie. Premena podnikateľského sektoru veľkovýrobných technológií.