Reklamné médiá na Slovensku Zo správy pre Zlatú knihu Európskej marketingovej konfederácie - Lechnický, Milan
Situácia na slovenskom mediálnom trhu v období január až september 1993 v oblasti reklamy. Najrozvinutejší trh periodickej a neperiodickej tlače, potom rozhlasových staníc, najmenej rozvinutý televízny trh. Výdavky na reklamu v jednotlivých médiách. Údaje za Slovensko a niektoré rozvinuté krajiny.