Reglement súťaže o najlepšiu reklamu roku 1993
Pravidlá súťaže o najlepšiu reklamu (inzerát, billboard, radiospot, televízny spot), ktorú pripravil a realizuje Klub reklamných agentúr Slovenska (uzávierka prihlášok je 18.2.1994).