Mise nebo vize? Kritika teorie podnikového poslání
Podstatné myšlienky práce profesora J.C. Camillusa (Katz Business School, University of Pittsburgh) "Strategic Vision and Organizational Performance: Capturing the Dimensions of Strategic Choise". Kritika názoru, že podnikové poslanie je východiskom pre formulovanie ďalších strategických úvah. Obsah pojmu podnikové poslanie a jeho úloha v konkurenčnom zápase. Proces tvorby strategickej vízie podniku.