Kapitoly z finančného manažmentu. 3 Získavanie podnikového kapitálu, vklady vlastníka podniku a financovanie úverom - Vlachynský, Karol
Financovanie podniku vkladmi vlastníka podniku (podniku jednotlivca, tichej spoločnosti, obchodnej spoločnosti, akciovej spoločnosti). Financovanie dlhodobým a strednodobým úverom, ktorý reprezentujú tri základné formy: obligácie, finančné úvery a osobitné formy úverov (leasing, forfaiting).