Plánovanie výrobných a materiálových zdrojov. 1 Systém MRP a MRP II - Chovancová, T.
K tradičným a vo svete rozšíreným systémom zdokonaľovania výroby patria počítačovo orientované systémy plánovania výrobných a materiálových zdrojov, označované skratkami MRP (Manufacturing Resource Planning) a MRP II (Material Requirement Planning). Stručný popis systémov, ich ciele a vstupy. Možnosti aplikácie v našich podmienkach. Pokračovanie v čísle 11/93.